Recent ontvingen wij het droevige bericht dat Sjaak van Es op 73-jarige leeftijd is overleden.

Sjaak was zeker geen onbekende binnen UVS. Sjaak heeft zich jarenlang ingezet op allerlei gebieden binnen de vereniging. Zo was hij in het verleden jaren trainer van zijn jongste zoon Kevin en vervolgens ook van diverse andere selectieteams. Daarnaast was hij lange tijd lid van de Technische Commissie waar hij zich met name toelegde op scouting. Meer recentelijk was Sjaak ook trainer van het team van zijn oudste kleinkind Fabian, de JO13-3.

Ook heeft Sjaak een rol gespeeld in het onderhoud van en bij verbouwingen en renovaties van onze vereniging. Zo heeft hij in de hoedanigheid van tegelzetter o.a. de huidige toiletten betegeld en is de vloer in de commissiekamer van zijn hand. Kortom, Sjaak heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van UVS. Zijn plotselinge overlijden heeft daarom ook veel impact op heel veel (jeugd)leden en ouders. Ter nagedachtenis aan Sjaak hebben alle jeugdspelers van de JO8 -waar zijn kleinkind Tobias in een team speelt- één minuut stilte gehouden voorafgaand aan een interne competitie afgelopen zaterdag.

Er bestaat mogelijkheid tot condoleren op woensdagavond 19 januari van 18:30-20:00 uur bij Monuta van der Luit aan de Willem de Zwijgerlaan 179 in Leiden. Op vrijdag 21 januari wordt in besloten kring afscheid genomen van Sjaak. Bijgaand de rouwkaart voor eventuele extra informatie.

Wij wensen zijn vrouw Tineke, zijn kinderen Pascal, Claudia en Kevin, zijn kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

GisterenUVS geeft niet thuis tegen Kagia
3 dagen geledenReünie 2024 weer amusant en gezellig
5 dagen geledenIn memoriam Piet Kruit (1926 – 2024)