Mijn naam is Lucas Riethoven en sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het UVS bestuur (ad-interim). Ondanks deze toch wel gekke tijd, kreeg ik een warm welkom.

Voor ons als bestuur liggen er grote en mooie uitdagingen zoals het ledenbestand en dan met name bij de jeugd verder uitbreiden, vrijwilligers werven en het verbinden van mensen en taken. Eigenlijk te veel om op te noemen en dat maakt het zo uitdagend en leuk.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met fitness, voetbal en mijn gezin.

Ik houd van lekker eten en ben denk ik wel een Bourgondiër te noemen. Ik hou er ook van om op vakantie te gaan en wandel graag. Over vakantie gesproken! In mei gaan wij met het hele gezin naar Lanzarote. Tips en weetjes over Lanzarote zijn van harte welkom.

Ik woon mijn hele leven al in Leiden. Ooit begonnen met voetballen bij Roodenburg en later na een lange blessure naar Blauw Zwart uitgeweken (toen nog tweede klasse zondag).

Inmiddels alweer bijna 25 jaar bij UVS. Eigenlijk sinds mijn oudste zoon ging voetballen. Ik heb van alles als vrijwilliger gedaan. Van jeugdleider tot jeugdtrainer en van jeugdtrainer tot jeugdvoorzitter. Daarnaast heb ik ook nog in het organisatiecomité van UVS 90 jaar gezeten met o.a. onze oud-voorzitter Bart van Leeuwen.

Ik hoop dat u samen met ons als bestuur de handschoen wilt oppakken en de uitdaging wilt aan gaan, want die is er!

Met sportieve groet,

Lucas Riethoven
Voorzitter a.i.

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?