Ik ben Ronald Boakye bij de meeste bekend als ‘Ronny’. Zes jaar geleden speelde ik in de jeugdopleiding van UVS en bent toen gescout door Sparta Rotterdam. Ik heb bij Sparta 5 jaar gespeeld en omdat ze bij Sparta geen O18 hebben ben ik het afgelopen seizoen naar ADO Den Haag gegaan.

In de periode bij Sparta werd ik door diverse zaakwaarnemers benaderd. Wij hebben toen aan Lucas Riethoven advies gevraagd.

Nu heeft mijn vader altijd goed contact gehouden met Lucas Riethoven van UVS en leerde mijn vader Marouane El Idrissi (ex UVS 1 speler) kennen via Lucas. Er was tussen mij en Marouane direct een klik. Wij zijn een samenwerking aangegaan met zijn organisatie genaamd “Dries Management” om mij zo goed mogelijk te ontwikkelen. Inmiddels speel ik bij ADO Den Haag en ga ik naar de o18 waarin ik ook mijn trainingsmomenten met Jong ADO Den Haag zal hebben. Ik werk elke dag hard aan mijn droom en zal er alles aan doen om deze te verwezenlijken. Mocht dit gebeuren dan zal ik ook zeker nog wel een aantal wedstrijden komen kijken bij UVS op de Kikkerpolder👊🏼⚽️

Instagram
@lucasriethoven
@driesmanagement
@ronnyyy

GisterenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11
EergisterenTalentendagen JO16-1 van start
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief