Happy Flower en Virtuele Escape hebben zich als sponsor aan UVS verbonden. Hiermee zijn wij erg gelukkig en zo wordt de groep sponsoren bij UVS in een aantal maanden steeds groter.

Meer over Happy Flower

Werk en Leren onder begeleiding
Stichting Happy Flower biedt zowel leer- en werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Happy Flower streeft er naar om de leefomstandigheden van kwetsbare mensen in de samenleving te verbeteren.

Bij Happy Flower verkopen we niet alleen bloemen, we verkopen ook aandacht. Aandacht hebben we voor onze klanten en ruimte geven we onze medewerkers om te laten zien wie ze zijn in hun volle glorie.

Dat doen we met bloemen. Blije bloemen van goede kwaliteit in stijlvolle combinaties. De prijs houden we laag omdat we onze aandacht voor iedereen betaalbaar willen houden.

Meer weten? Kijk dan snel op https://stichtinghappyflower.nl/

————————————————————————————————

Virtuele Escape

De ultieme online escape room ervaring

We willen dat je ervaring met Virtuele Escape uniek is. Van teambuilding tot spelletjesavond, iedereen kan onze spellen altijd en overal vanaf meerdere apparaten spelen. Werk samen met je teamleden door middel van de in-game videochat. Je hebt geen externe communicatieprogramma’s nodig. Wij hebben overal aan gedacht, zodat jij je op het spel kunt focussen.

ONLINE ESCAPE ROOMS

Virtuele uitdagingen met vrienden, familie en collega’s. Werk in real-time samen om alle raadsels op te lossen.

Meer weten? Kijk dan snel op https://virtueleescape.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?