Afgelopen zaterdag heeft UVS O19-1 het seizoen afgesloten met een heerlijke BBQ op het zonnige terras van UVS. De ploeg van de ambitieuze trainer/coach Kevin Krishan mag terugkijken op een prachtig seizoen 2020/2021, helaas door het Coronavirus te vroeg beëindigd.

In het seizoen werd na een matige start, een indrukwekkende reeks aan overwinningen neergezet, hetgeen resulteerde in het 2e periodekampioenschap begin maart. Daarnaast was de titelstrijd met TOGB en Spijkenisse ongekend spannend, maar had UVS het kampioenschap volledig in eigen hand. Ook in de bekercompetitie was UVS succesvol; de kwartfinale werd behaald, echter ook deze competitie kon niet worden uitgespeeld. Niet alleen het grote aantal overwinningen was indrukwekkend, maar vooral het vertoonde, vaak ultra-aanvallende spel was vaak een lust voor het oog. De sfeer in en rondom de ploeg was het gehele jaar optimaal, de basis om te komen tot goede prestaties. De technische staf bestaande uit hoofdtrainer Kevin Krishan, assistenttrainer Hans van Keeken, verzorger Jan-Willem van Stigt en elftalleider Bob van Overloop werd door de spelersgroep uitgebreid in het zonnetje gezet. Speciale dank gaat uit naar Henk Buijn, Hoofd Jeugd Opleiding van UVS, voor de uitstekende coördinatie en geboden faciliteiten voor het team.

Tijdens de BBQ werden ook nog mooie herinneringen opgehaald van het in Zuid-Spanje belegde trainingskamp in de winterstop. Daar werd als jeugdteam de Carihuela Cup gewonnen, een toernooi met uitsluitend seniorenteams van goed niveau.

Overall was het een afsluiting met een dubbel gevoel. Aan de ene kant de wrange nasmaak dat we het seizoen niet konden afmaken en daardoor mogelijke promotie naar de 3e divisie zijn misgelopen. Anderzijds louter positief, gezien de enorme ontwikkeling die de spelers hebben doorgemaakt en de fantastische sfeer in de groep ! Het vlaggenschip van de UVS-jeugd, grotendeels bestaande uit 1e jaars, blijft grotendeels intact volgend seizoen en wordt versterkt met een aantal talentvolle O17-spelers. Gisteren werd ook afscheid genomen van 2 spelers, die de overstap gaan maken naar de senioren. Ahmed Sharief verlaat na 1 jaar UVS en gaat spelen voor FC Boshuizen O23. Aanvoerder Jesper van Overloop vertrekt na 7 mooie en succesvolle jaren in de Kikkerpolder naar RCL in Leiderdorp.

We kijken nu al uit naar komend seizoen, waarin UVS O19-1 ongetwijfeld weer zal gaan vlammen!

2 weken geledenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
2 weken geledenOpen trainingen meidenvoetbal
2 weken geledenBallenkar nodig? Installeer je TapKey!