Fred de Wit, lid van verdienste, heeft de afgelopen 50 jaar een enorme bijdrage geleverd aan onze vereniging en heeft besloten het wat rustiger aan te gaan doen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de goed gevulde businessclub van UVS, werd Fred door het bestuur in het zonnetje gezet. Met lovende woorden en mooie anekdotes werd stilgestaan bij de vele taken en functies die Fred in de loop der jaren heeft vervuld. Zijn inzet en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde geweest voor de vereniging.

Fred is voor velen binnen UVS een bekend gezicht en een vaste waarde. Hij heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor de club, zowel op als naast het veld. Zijn toewijding en enthousiasme hebben een blijvende indruk achtergelaten en vele leden geïnspireerd.

Het bestuur van UVS bedankt Fred de Wit voor zijn niet aflatende inzet en hoopt dat hij, ondanks zijn besluit om een stapje terug te doen, nog lang betrokken blijft bij de vereniging.

Namens alle leden: Fred, bedankt voor alles!

UVS is trots op haar vrijwilligers en leden die, net als Fred, de club dragen en versterken. Samen blijven we bouwen aan een sterke en hechte vereniging.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop