Op zaterdag 20 mei staat er een spannende ontmoeting op het programma tussen UVS JO11-1 en hun sportieve rivalen van Feyenoord JO10-1. Het belooft een opwindende wedstrijd te worden op het prachtige sportpark De Kikkerpolder in Leiden.

UVS JO11-1, een getalenteerd jeugdteam van UVS (Uit Vriendschap Saam), staat te popelen om hun sportvrienden van Feyenoord JO10-1 te ontvangen. Deze ontmoeting belooft een ware test te worden voor het team, waarbij ze hun kwaliteiten zullen tonen en het beste uit zichzelf zullen halen.

Het hoofdveld van UVS zal het toneel zijn voor deze wedstrijd. Een ideale ambiance voor spelers en toeschouwers. Het is een plaats waar jeugdige dromen werkelijkheid kunnen worden en waar de magie van het voetbal tot leven komt.

De aftrap staat gepland om 10:15 uur, waardoor spelers en supporters vroeg uit de veren moeten. Maar deze vroege starttijd zal ongetwijfeld alleen maar zorgen voor een nog grotere opwinding en spanning in de lucht. Beide teams zullen tot het uiterste gaan om de overwinning binnen te halen en de toeschouwers te vermaken met hun vaardigheden en inzet.

Deze wedstrijd is niet alleen een gelegenheid voor competitief voetbal, maar ook een kans voor spelers om vriendschappen te sluiten en van elkaar te leren. Het samenbrengen van jeugdteams van verschillende clubs bevordert de sportieve geest en helpt jonge spelers groeien, zowel op als buiten het veld.

Dus, voetballiefhebbers, noteer de datum en kom op zaterdag 20 mei naar sportpark De Kikkerpolder in Leiden om te genieten van een prachtige voetbalochtend. UVS JO11-1 en Feyenoord JO10-1 zullen alles geven om de overwinning te behalen, en wie weet wat voor spectaculairs ons te wachten staat op het hoofdveld van UVS. Het wordt een wedstrijd vol passie, teamwork en sportiviteit die de harten van alle aanwezigen zal veroveren.

Speel je in de kijker op De Kikkerpolder

3 dagen geledenVoorbeschouwing UVS – EMM’21
1 week geledenVoorbeschouwing Nieuwkoop – UVS
2 weken geledenVoorbeschouwing UVS – CSW