Mijn naam is Alex van der Meer en ben sinds eind februari 2023 interim penningmeester van UVS.

Als jongetje van 7 ben ik in 1963 lid geworden van UVS en heb daar de gloriedagen van UVS mogen meemaken. Omdat ik naast het voetbal diverse andere activiteiten had ben ik wegens tijdgebrek begin jaren 70 met het competitievoetbal gestopt.

Tijdens mijn militaire diensttijd kwam ik weer in aanraking met wedstrijdvoetbal en kreeg de smaak weer te pakken. Omdat vrienden van mij bij vv Leiden voetbalden en het op loopafstand van mijn huis was heb ik mij daar aangemeld en heb daar tot mijn 33e gevoetbald en ben toen helemaal gestopt.

Overigens ben ik UVS altijd blijven volgen. Met een aantal vrienden gingen wij  iedere zondag naar de thuiswedstrijden van het 1e van UVS kijken totdat UVS op zaterdag ging spelen.

Via mijn zoontje ben ik weer bij UVS gekomen en trof daar dezelfde sfeer aan die ik al kende vanuit mijn jeugd, heel vertrouwd dus.

Toen de vorige penningmeester aankondigde dat hij ging stoppen met het penningmeesterschap heeft men gezocht naar iemand die dit zou kunnen overnemen en omdat ik 40 jaar bij de Universiteit Leiden in diverse financiƫle functies werkzaam ben geweest kwam men bij mij uit. Ik heb aan het verzoek om het over te nemen voldaan en hoop UVS op financieel gebied verder te helpen.

Met sportieve groet,

Alex van der Meer

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?