Zaterdagochtend 08:30 uur op veld 1 de spanning op de gezichten is af te lezen.

Voor het eerst voetballen op een heel veld!

De JO11-4 van afgelopen seizoen heeft een jaar overgeslagen om zo alvast op heel veld te kunnen spelen, een gemixt team van leeftijd 10 t/m 12 de JO13-4.

Drie weken voorbereiding voor de eerste wedstrijd met dit nieuwe team was een uitdaging voor trainer/coach Pim Sloos en zijn assistenten.

De jongens en dame hebben flink getraind op conditie, positie en techniek.

De eerste wedstrijd was wel even wennen voor het team maar we begonnen redelijk stabiel aan de wedstrijd en waren gelijkwaardig aan de tegenstander ASC uit Oegstgeest.

Bij rust was de stand 0-0 en verwachtingen begonnen te groeien, kunnen we deze wedstrijd een puntje pakken? Of misschien wel meer?

De tweede helft begonnen we goed met doelpunten van Nick Zoetemelk en Sem Sloos!

Het liep alleen minder dan we hoopten. Het behoud van positie en druk geven was lastig de hele wedstrijd vol te houden waardoor we de wedstrijd in de laatste 10 minuten weg gaven en er na het eindsignaal 2-2 op het bord stond.

Desalniettemin zijn we super trots op het team!