Op zaterdag 5 augustus begon de UVS-selectie onder leiding van trainer John Hage aan hun voorbereiding voor het seizoen 2023-2024. Op de eerste training was er een redelijke groep spelers aanwezig, die al tijdens de spelerspresentatie in juni het voorbereidingsboekje hadden ontvangen. Dit boekje bevatte onder andere een trainingsschema, waardoor de spelers gedurende de zomer zelf konden trainen en zo fit aan de start van het seizoen konden verschijnen. Het harde werk van de spelers tijdens de zomer was merkbaar tijdens deze eerste training.

Hoewel sommige spelers nog van hun vakantie aan het genieten zijn, sluiten ook zij binnenkort aan bij de groep. Op het programma voor zaterdag12 augustus staan de eerste oefenwedstrijden op het programma.

Een van de sponsoren van UVS heeft ervoor gezorgd dat de gehele selectie in het nieuw gestoken wordt met trainingskleding. Daarnaast wordt er gewerkt aan de presentatiekleding voor de start van de competitie in september. Deze ondersteuning van de sponsoren draagt bij aan een positieve start van het seizoen voor de UVS-selectie. Onze dank gaat ook uit naar onze kledingcommissie (Sonja en Cees) die veel tijd en energie hebben gestoken in het gereed maken van de kledingpakketten.

Onderstaand een fotoverslag van de eerste training. Met een veelbelovende start en de professionele begeleiding van trainer John Hage kunnen we met vertrouwen uitkijken naar het komende seizoen 2023-2024.

2 weken geledenTopscorerslijst allertijden UVS 1
4 weken geledenSelectie UVS 24/25
1 maand geledenSoufiane Boukhidous van LFC naar UVS