De sponsorcommissie van UVS is verheugd u te kunnen meedelen dat EAF Auto’s uit Voorschoten zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden. 

Meer over onze nieuwe sponsor

De klanten van EAF Auto’s zijn vaak liefhebbers

Vrijwel iedereen in Voorschoten kent de mooie ronde showroom op de hoek van de Veurseweg en de Starrenburglaan. En recent zijn veel leden er ook binnen geweest om hun nieuwe voetbalkleding op te halen. Ze waren te gast bij EAF Auto’s, een bedrijf dat auto’s in het luxere segment verkoopt. En in de werkplaats verzorgen ze alle onderhoud aan ieder type auto.

Ernad Fazlic is samen met zijn broer Ajdin eigenaar van het bedrijf. “Tien jaar geleden zijn we in Voorschoten met een garage in de Kalkoenstraat begonnen. Zes jaar geleden konden we dit mooie pand van de heer Baak huren. En twee jaar laten kochten we de naastgelegen werkplaats en spuiterij. Nu doen we alles: de verkoop van auto’s en het complete onderhoud.”

Luxe modellen
Wie een kijkje in de showroom neemt, ziet veel mooie auto’s van de betere merken zoals Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Alfa en Mini. “We zijn gespecialiseerd in auto’s met veel opties,” vertelt Ernad. “Luxe uitgevoerde modellen die we zelf importeren uit Duitsland en België. Het zijn jonge auto’s afkomstig van onze vaste vertrouwde adressen. Compleet met onderhoudshistorie en soms nog fabrieksgarantie. Allemaal mooie auto’s waar we met plezier over kunnen praten. Onze klanten zijn meestal ook autoliefhebbers. En staat de gewenste auto er onverhoopt niet bij, maar wil de klant wel gebruikmaken van onze goede service, dan gaan wij graag op zoek naar die droomauto.” Dankzij dit uitgebreide aanbod van bijzondere auto’s en een goede website komen de klanten uit heel het land. Een open groene Lamborghini zorgt voor extra naamsbekendheid in autorijdend Nederland.

Persoonlijke service
De werkplaats werkt meer lokaal. “We zijn geen klein bedrijf om de hoek meer, maar bieden wel de persoonlijke service,” zegt Ernad trots. “Wij kunnen de klant volledig ontzorgen, van aankoop, inruil tot reparatie. Alles is gericht op kwaliteit. Daarvoor hebben we geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur. We halen een hoger niveau dan de gemiddelde dealerorganisatie en hebben net als zij een digitale verbinding met de fabrieken in Duitsland. Alle fabrieksgaranties zijn dus verzekerd. En er is altijd een gratis leenauto. We verzorgen hier het onderhoud aan alle typen personenauto’s, busjes, bestelwagens enzovoorts.”

Meer weten? Kijk dan snel op https://www.eafautos.nl/  

Wilt u UVS ook sponsoren? Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop