Door de ogen van LR


Abonneer op ons YouTube kanaal

Volg ons ook via UVS TV en klik A.U.B. op onderstaande link (YouTube logo) en druk dan op abonneer.

YouTube actuele storingen en problemen | Allestoringen

 

Laatste afleveringen UVS TV


Download nu uw speelschema!

De KNVB heeft de nummering bekend gemaakt. Daardoor is het hele speelschema voor 2022/2023 bekend.

Onderstaand is het speelschema’s te downloaden.

https://www.voetbalrotterdam.nl/speel/za1b.pdf


UVS opent seizoen tegen Valken'68

De competitie in de eerste klasse B begint op zaterdag 24 september gelijk al heel spectaculair. VELO is gastheer van VUC en DHC krijgt bezoek van sv Den Hoorn. UVS speelt thuis tegen Valken'68 en dat is gelijk een buren derby.

VELO, met doelman Jari Puister tussen de palen, die oorspronkelijk naar VUC zou gaan, ontvangt op de eerste speeldag gelijk al datzelfde VUC. Ook het verzwakte DHC krijgt het thuis niet eenvoudig met sv Den Hoorn als tegenstander.

Het complete programma op de eerste speeldag:

Die Haghe (1) – Voorschoten’97 (14)

VELO (2) – VUC (13)

UVS (3) – Valken’68 (12)

sv Nootdorp (4) – DSO (11)

Wippolder (5) – Forum Sport (10)

HVV (6) – sv Honselersdijk (9)

DHC (7) – sv Den Hoorn (8)

Tussen haakjes het nummer dat de club heeft gekregen bij de nummering van de KNVB.

© Haaglanden Voetbal


Wie wat waar in Leiden

Kent u het boekje wie, wat waar in Leiden? Uit het archief van Jan Vreeswijk waar o.a. twee bladzijdes aan UVS worden besteed.


UVS staf op bezoek bij AJAX

Een gedeelte van de staf van de UVS selectie was afgelopen zondag op bezoek bij AJAX en had o.a. een ontmoeting met Dusan Tadic.

Zie rechts onderaan de foto een gedeelte van de staf


UVS vs MASV

UVS speelt a.s. zaterdag thuis op De Kikkerpolder tegen MASV uit Arnhem. Onze gasten zijn op trainingskamp in onze regio. Sjon van de Beukering (o.a. ex Feyenoord is de assistent trainer van zijn broer Dennis). Lees hier meer over MASV 1 en hun ambitie.


Lucas Zirkzee is al ruim 30 jaar trainer van de G’s

Verder is Lucas een verwoed visser, die geen genoegen neemt met formaat sprotje!”


UVS Jo19-1 de duinen in

De spelers en staf van UVS Jo19-1 waren afgelopen zaterdag in de duinen o.l.v. trainer Nikivor te vinden.
 


El Hamdaoui toch niet naar Stedoco

Begin juni was het nog groot nieuws in het topamateurvoetbal; ex-prof van o.a. Ajax, AZ en Tottenham Hotspur Mounir El Hamdaoui had zich voor één jaar verbonden aan SteDoCo. Nu bijna twee maanden later is de Marokkaans international echter teruggekomen op zijn besluit en ziet hij door andere werkzaamheden alsnog af van het dienstverband bij de club uit de Derde Divisie (za)

El Hamdaoui is tegenwoordig spelersbegeleider bij AZ en helpt jongere spelers in hun ontwikkeling en ondersteunt hen in het proces richting de hoofdmacht. Deze werkzaamheden hebben de 38-jarige Rotterdammer doen afzien van de afspraak met de club uit Hoornaar.Forum Sport hervat de training voor het seizoen 2022-2023

Onder leiding van hoofdtrainer Bas Steffens en assistent-trainer Marcel L’ Ami heeft de hoofdmacht van Forum Sport deze week de training hervat. De trainingsopbouw dit seizoen bestaat uit 2 blokken. De eerste trainingen vonden in juni plaats en vanaf 8 Augustus is het tweede blok gestart. In totaal 21 trainingen en 6 wedstrijden tot aan de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 24 September.


Nieuw bestuur Spartaan'20

Het bestuur van Spartaan’20 kent binnenkort een groot aantal nieuwe gezichten. Niet voor de insiders van de club, maar toch wel voor de buitenwacht.

Voorzitter Leandro Lopes kondigde in februari jl. al aan dat hij na zeven intensieve jaren de hamer graag wilde overdragen. Daarnaast heeft een aantal andere bestuursleden aangegeven te willen terugtreden; de afgelopen drie jaar hebben door corona, het steeds onregelmatige verloop van de seizoenen en de viering van het 100-jarig bestaan veel gevraagd van de mensen. Het bestuur en een adviesgroep zijn de afgelopen maanden aan de slag gegaan met het werven van een nieuwe voorzitter en van kandidaten voor andere bestuursfuncties.


Horesca Horecava toernooi

Zaterdag 13 augustus
HORESCA HORECAVO toernooi 2022
Sportpark Zegersloot te Alphen aan den Rijn (ARC)

Programma:
ARC – Alphense Boys. 14:00 uur. Scheidsrechter: Lizzy v/d Helm. Veld 5
Noordwijk – UVS. 14:00 uur. Scheidsrechter: Rob Wassink. Veld 6

Finale. Scheidsrechter: Roelof Luinge. 17:15 uur. Veld 5
3e/4e plaats Scheidsrechter: Lizzy v/d Helm. 17:15 uur. Veld 6

Rond 18:45 uur uitreiking HORESCA /HORECAVO wisselbeker aan de winnaar.
• De wedstrijden duren 2 x 25 minuten.
• Bij gelijkspel direct strafschoppen nemen ( serie van 5 )

Zaterdag 20 augustus
UVS -MASV 1. 14.30 uur. Scheidsrechter: Remco Lochtenberg. 
Foreholte 1 – UVS. 14:3


UVS 6 (5) traint gewoon door

 


UVS 6 wordt UVS 5


FIFA overweegt openingswedstrijd WK voetbal dag naar voren te halen

De FIFA overweegt om de openingswedstrijd van het WK voetbal in Qatar een dag naar voren te halen, zo meldt het Franse persbureau AFP. Volgens het oorspronkelijke schema spelen Oranje en Senegal op maandag 21 november het openingsduel.


Goed nieuws voor Feyenoord: aanwinst Giménez speelgerechtigd

Een flinke meevaller voor Feyenoord in de aanloop naar de tweede competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen van komende zaterdag. Aanwinst Santiago Giménez is namelijk speelgerechtigd.

 

KNVB: ‘Promotie-degradatieregeling laat nog enkele weken op zich wachten’

De indeling van de amateurvoetbalcompetities is al enkele weken bekend. Maar de clubs weten nog altijd niet waar ze dit seizoen aan toe zijn. En dat gaat nog wel even duren ook.

Zeker is dat er sprake zal zijn van versterkte degradatie, zoals dat ook in het seizoen 2023-2024 het geval zal zijn. Dit in verband met de vorming van een optimale piramide.

De promotie-degradatieregeling zal pas ‘over enkele weken worden gepubliceerd’, zo liet KNVB Zuid I maandag op social media weten.


Nieuw op de zaterdag zijn...

In de zaterdag eerste klasse zijn van de zondag eerste klasse de volgende clubs overgekomen: sv Den Hoorn, DHC, VUC , HVV en Wippolder.


Marco Jalink (sv Nootdorp): ,,Veel derby’s, maar daar schuilt ook een gevaar in”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. Vooral de eerste klasse B op zaterdag is heel interessant, met bijna wekelijks de nodige (streek)derby’s. sv Nootdorp-trainer Marco Jalink vindt het een leuke indeling, maar ziet ook een gevaar.

Tekst: Ton Beije

En dat vraagt natuurlijk om een toelichting. Marco Jalink: ,,Inderdaad een leuke afdeling met inderdaad veel derby’s, maar daar ligt ook direct het gevaar omdat derby’s vaak te veel punten kosten. Al is het natuurlijk wel heel leuk voor de publieke belangstelling.”

Statement

Om toch nog even terug te komen op de finalewedstrijd van zijn ploeg in de nacompetitie. Jalink: ,, Uiteraard hopen wij nog steeds, dat de KNVB een statement zal stellen na de ongeregeldheden in de die wedstrijd.”

,,Maar – om niet te vergeten – de club en ik zijn blij met deze indeling, dat is zeker”, aldus Marco Jalink.
Bron: Haaglandenvoetbal


De kop is er vanaf

Zoals u weet oefende afgelopen zaterdag de UVS selectie tegen respectievelijk  Ter Leede o23 (voor de LAV cup) en Alphense Boys (zie nieuws op deze website). Het is fijn om te zien dat er weer veel mensen aanwezig waren om de verrichtingen van de selectie te aanschouwen. De spelers en staf waarderen dit zeer en het is ook motiverend, Zeker gezien de positieve feedback die ook de selectie en staf goed doen. Elkaar versterken, waarderen en motiveren zal altijd tot iets moois lijden.

Dinsdag 9 augustus oefent UVS uit tegen SJC in Noordijk. Wij zien u graag daar!


Bas Steffens (Forum Sport): ,,Indeling roept gevoel van prestige op”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. Vooral de eerste klasse B op zaterdag is heel interessant, met bijna wekelijks de nodige (streek)derby’s. Uiteraard is de nu vakantie vierende Forum Sport-trainer Bas Steffens ook zeer content.

Tekst: Ton Beije

Bas Steffens, na een verblijf bij HBS komend seizoen weer terug bij Forum Sport, over de indeling van zijn ploeg in 1B: ,,Zowel ik, de spelersgroep als de vereniging Forum Sport zijn natuurlijk heel content met deze indeling door de KNVB. Je hoopt erop en als het dan definitief is, dan roept dat een gevoel van prestige op binnen onze regio.”

Analist

,,Vaak wisten wij al genoeg van onze tegenstanders, want wij hebben zelf een eigen analist bij Forum Sport in de staf in de persoon van Hans Imthorn. Hij voorzag ons al van prima analyses, alleen hoeft hij nu wat minder tijd te verdoen met het reizen.”

Pieken

Dat het een spannende competitie wordt, staat voor Steffens wel vast. ,,Ik denk dat de tegenstanders in deze competitie erg aan elkaar gewaagd zijn, dus je moet gelijk al proberen te pieken bij de start van de competitie. Wij kijken zelf in eerste instantie omhoog, maar voetbal blijft een apart spelletje, waarbij meerdere factoren de stand en prestaties kunnen beïnvloeden. Wij hebben er bij Forum Sport in ieder geval vooral erg veel zin in met z’n allen.”
Bron: Haaglandenvoetbal


Rob de Lange (VUC):,,Ontlopen versterkte degradatie? Meedoen in linker rijtje”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. Vooral de eerste klasse B op zaterdag is heel interessant, met bijna wekelijks de nodige (streek)derby’s. Het zal even wennen zijn Rob de Lange komend seizoen in de dug-out bij VUC. En hij gaat in ieder geval met zijn nieuwe club ook DHC ontmoeten.

Tekst: Ton Beije

Rob de Lange is zeker ook content met de door de KNVB vrijgegeven indeling. ,,Een heel mooie indeling. De verste uitwedstrijd is twintig minuten rijden van VUC. Dat is voor de spelers maar zeker ook de supporters geweldig.”

,,Voldoende informatie krijgen over je directe tegenstander is altijd goed”, aldus De Lange. ,,In welke formatie spelen ze en wat doen ze met spelhervattingen? Maar dat moet je ook niet overdrijven op ons niveau, want wij gaan van onze eigen kwaliteiten uit.”

Linker rijtje

Om aan eventuele versterkte degradatie te ontkomen, heeft De Lang een simpele oplossing: ,,We moeten ervoor zorgen, dat we in het linker rijtje mee gaan doen, dan hebben we geen last van die versterkte degradatie.” Een simpel antwoord inderdaad, maar zo zullen veel van de clubs in deze klasse erover denken. Het belooft een spannende strijd te worden en de voetballiefhebber kijkt al uit naar de strijd in 1B op zaterdag. Ook dat zal voor menig voetballer weer even wennen worden.

Bron: Haaglandenvoetbal


André Lourens (sv Honselersdijk): ,,Elke week zal voelen als een finale”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. Vooral de eerste klasse B op zaterdag is heel interessant, met bijna wekelijks de nodige (streek)derby’s. André Lourens, trainer sv Honselersdijk, verwacht wekelijks veel duels met strijd.

Tekst: Ton Beije

Ook André Lourens sluit zich bij zijn collega’s aan, dat het een mooie indeling is in 1B. ,,En met bekende tegenstanders en minder busreizen. Ook komende seizoen zal elke week weer voelen als een finale omdat niemand vanaf de start in het rechterrijtje wil komen staan.”

Respect

,,Ik verwacht mooie wedstrijden waarbij we negentig minuten de strijd aangaan en daarnaast veel plezier hebben en onderling respect tonen”, gaat Lourens verder. Na een zwaar seizoen, waarin zijn ploeg zelfs de nacompetitie bereikte, maar geen promotie naar de Hoofdklasse (nu Vierde Divisie) wist te bereiken, zegt Lourens nu: ,,Eerst even vakantie en dan de focus op een mooi nieuw seizoen.”

Bron: Haaglandenvoetbal

 

John de Letter (DHC): ,,Ons niet laten ontmoedigen bij moeilijke start”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. Vooral de eerste klasse B op zaterdag is heel interessant, met bijna wekelijks de nodige (streek)derby’s. John de Letter (foto) is de nieuwe trainer van DHC, dat veel basisspelers zag vertrekken.

Tekst: Ton Beije

Voor John de Letter dus een enorme klus om zijn nieuwe ploeg klaar te stomen voor deze loodzware competitie. Maar over die indeling is De Letter zeer te spreken. ,,Kicken zo’n leuke indeling tegen mooie verenigingen waar DHC tegen speelt. Een mooie uitdaging ook.”

Groeien

Omdat het veelal bekende clubs zijn, zal het niet moeilijk zijn om genoeg te weten te komen over de tegenstander. ,,Momenteel heb ik weinig contact met andere trainers”, geeft De Letter toe, ,,maar het is inderdaad prettig als je iets van de tegenstander weet. Maar het meest belangrijke is zelf groeien om je die eerste klasse eigen te maken en je wil aan de tegenstander op te leggen.”

Uitdaging

De versterkte degradatie in die eerste klasse, geeft voor De Letter al gelijk het eerste doel aan. ,,Dat is inderdaad de eerste doelstelling: niet degraderen. En dat gaat DHC lukken als de ploeg snel gewend is aan de eerste klasse en wij ons niet laten ontmoedigen bij een moeilijke start. Maar dat is de uitdaging voor spelers, staf en vereniging.”

Indeling zaterdag 1B:
DHC, DSO, Die Haghe, Forum Sport, HVV, sv Honselersdijk, sv Nootdorp, sv Den Hoorn, UVS, VELO, VUC, Valken’68, Voorschoten’97, Wippolder

Bron: Haaglanden voetbal


André Wetzel (HVV): ,,Je bent zo goed als je spelers zijn”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. Vooral de eerste klasse B op zaterdag is heel interessant, met bijna wekelijks de nodige (streek)derby’s. André Wetzel (foto) tekende nog een seizoen bij bij HVV en heeft er zin in.

Tekst: Ton Beije

Kijkend naar de indeling zegt André Wetzel nuchter: ,,We hoeven geen bus te huren en ik stel voor iedereen op de elektrische fiets bij de uitwedstrijden.” Alleen UVS en Valken’68 komen uit de Leidse regio.

Nadeel

Nadeel komend seizoen is in die eerste klasse wel de versterkte degradatie. ,,HVV moet op het linker rijtje mikken. Dan blijf je sowieso bij de laatste ploegen weg”, aldus Wetzel. ,,Na de eerste acht wedstrijden gaan we bij elkaar zitten om de doelstelling vast te stellen. Als basis stuur ik natuurlijk altijd. Maar het is uiteindelijk aan de spelers. ‘Je bent zo goed als je spelers zijn’.” Om eraan toe te voegen: ,,Ik werk altijd met twee doelstellingen…Ten eerste de doelstelling die ik communiceer en ten tweede de doelstelling die we overeenkomen in de kleedkamer.”

,,Dat was dit jaar promoveren en dat is gelukt”, kijkt Wetzel achterom. ,,Ondanks onze schitterende statistieken werd Wippolder kampioen en terecht! Als je daar twee keer van verliest, zijn ze dus beter. Wippolder een Angstgegner in deze poule…? Het is maar hoe je ermee omgaat! Wij hebben er in ieder geval zin in!”

Informatie

Bij clubs uit de regio is het ook niet zo moeilijk om aan informatie te komen over je tegenstander. Wetzel tilt daar niet zo zwaar aan. ,,Info verzamelen lukt altijd wel als je een paar trainers kent die in je poule zitten. Het gaat erom wat je er mee doet… Je moet het op dit niveau niet al te ingewikkeld maken voor je spelers. En zeker niet op basis van info elke week wat anders gaan doen.”

Indeling zaterdag 1B:
DHC, DSO, Die Haghe, Forum Sport, HVV, sv Honselersdijk, sv Nootdorp, sv Den Hoorn, UVS, VELO, VUC, Valken’68, Voorschoten’97, Wippolder

Bron: Haaglanden Voetbal


Nieuwe ontwikkelingen

  • De KNVB heeft ervoor de gekozen de Hoofdklassen te hernoemen naar Vierde Divisie. Dit zou de hiërarchie tussen de verschillende niveaus duidelijker moeten maken.
  • Vanwege het teruglopende aantal verenigingen dat in district West 2 uitkwam op zondag, is de gehele zondag afdeling in West 2 komen te vervallen. Verenigingen kregen de mogelijkheid om zonder klasseverlies over te stappen naar de zaterdag, waarvan de meeste verenigingen ook gebruik hebben gemaakt. Hierdoor is er een extra eerste en tweede klasse in West 2, en een extra derde klasse in Zuid 1. De verenigingen die op zondag blijven voetballen zijn verdeeld over de zondagklassen in West 1 en Zuid 1
  • Om het grote niveauverschil in de vierde klasse kleiner te maken is in district West 2 de 5e klasse geherintroduceerd.

Nieuwe verenigingen

Ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe (fusie-)verenigingen die deelnemen aan de standaard competities, waarvan hieronder een selectie:

  rvv Overschie is de nieuwe naam van rvv AGE-GGK uit Rotterdam.
  DBN '22, ontstaan uit een fusie tussen VV TGG en OSC '45 uit Den Bosch.
  S.V. Losser, ontstaan uit een fusie tussen KVV Losser en AJC '96 uit Losser.
  VITA, een voorgenomen fusie tussen RKSV Ulysses uit Megen en RKVV SBV uit Haren.
  Fortuna Be Quick, een voorgenomen fusie tussen SV Piershil en Goudswaardse Boys.
  SCPB '22, ontstaan uit een fusie tussen RKSV Pancratius en SC Badhoevedorp.
  SVOD '22, ontstaan uit een fusie tussen VV Oostkapelle en VV Domburg


Weekendvoetbal vanaf seizoen 23/24 een feit

De ledenraad van de KNVB heeft ingestemd met een aantal voorgestelde wijzigingen in de voetbalpiramide. De belangrijkste is de invoering van het zogenaamde “weekendvoetbal,” waarbij zaterdag- en zondagclubs worden gemengd en regionaal ingedeeld. Daarnaast wordt het aantal competities in de eerste, tweede en derde klasse teruggebracht en wordt de Hoofdklasse omgedoopt tot Vierde Divisie. Deze laatste wijziging gaat per komend seizoen in.

Maar de belangrijkste wijziging is toch wel de invoering van het weekendvoetbal. Met deze wijziging verdwijnt in principe de scheiding tussen het zaterdag- en zondagvoetbal, principiële zaterdagclubs behouden wel het recht om zowel uit, als thuis op die dag te spelen. Een regeling die we al kennen vanuit de Tweede Divisie. De invoering van het weekendvoetbal maakt het wel mogelijk om veel meer regionaal in te kunnen delen en reisafstanden te verkleinen. Daardoor worden affiches aantrekkelijker en komt er meer publiek op de wedstrijden af is de gedachtegang. De afgelopen jaren maakten vooral de zondagclubs zich hard voor het weekendvoetbal. Deze wordt vanaf het seizoen 23/24 ingevoerd.

Vanaf dat seizoen zullen er in de klassen onder de Hoofdklasse ook minder poules zijn, waardoor de voetbalpiramide verder versmald. De eerste klasse gaat van elf naar acht poules, de tweede klasse van 22 naar 16 en de derde klasse van 42 naar 32. Deze verandering betekent dat er voor komend seizoen een versterkte degradatie wordt ingevoerd. In de laagste twee klassen wordt er per regio bekeken hoeveel poules er komen.


Bestuurders/ beleidmakers..wees waakzaam!

Er is veel te doen sinds de invoering van o.a. de O23 competities. Veel verenigingen liepen voorop. Sommige succesvol en sommige een flop. Sommige verenigingen startten met een o23 en o21 en lieten de tweede elftallen varen.

Bij clubs waar vergoedingen aan spelers worden uitgekeerd snap ik dat wel. Je trekt met geld nieuwe spelers aan als er spelers noodgedwongen weg moeten. Als je er niet meer voor kiest om het tweede elftal als prestatief te laten spelen dan zijn de consequenties voor spelers die net buiten de eerste selectie vallen en ouder dan 23 zijn, dat ze op zoek moeten naar een andere vereniging of zelfs stoppen met voetballen. De reden is dan dat de uitdaging er niet meer is. Voorbeelden te over.

Je begint in de F (o8) bij je verenging en speelt in de diverse selecties t/m de senioren en dan als er geen tweede elftal prestatief meer is en je ouder dan 23 bent houdt het voor jou op. Een verenging is er juist voor om spelers, leden te binden en te verbinden maar met bovenstaand in het vizier gaat die vlieger niet meer op. Daarnaast kan het ook voor je eerste elftal grote consequenties hebben.

Wat is mijn visie? Laat het (oude) in stand en kies (bij niet betalende verengingen, zie reden hierboven) voor de oude structuur en behoudt spelers die o.a. van jongs af aan bij je verenging spelen en zet ze niet weg als oud vuil. Als je voldoende spelers hebt maak dan van de o23 het opleidingselftal en plaats dat in je structuur tussen het tweede en de o19.

Onderstaande heeft u deze zomer op Leiden amateurvoetbal kunnen lezen over de o23 en o21.

Onder 23 &21

Ook de invoering van de O23 en O21 competities hebben voor veel verenigingen grotere gevolgen dan verwacht. De KNVB heeft hier als standpunt dat er geen dispensatie wordt verleend aan spelers ouder dan 23 respectievelijk 21 jaar. Vooropgesteld dat ik de achterliggende motivatie voor het invoering van deze leeftijdsklassen nog wel kan begrijpen constateer ik helaas ook dat het her en der voor veel (onverwachte) complicaties zorgt waar onvoldoende op is geanticipeerd. Bij meerdere (grotere) clubs was het spelen in het tweede team geen straf omdat dit in de reserve hoofdklasse of reserve eerste klasse uitkwam. Maar veel verenigingen focussen zich  op de O23/O21 en investeren (nagenoeg) niet (meer) in het tweede elftal. Een voorbeeld daarvan is een gerenommeerde Goudse vereniging waar het vierde (vrienden)team werd ingeschreven als tweede elftal wat uitkwam in de reserve hoofdklasse. Het elftal moest daar zonder begeleiding, assistent-scheidsrechter en verzorging het hoofd maar boven water houden.

Dispensatieregeling

Een aantal verenigingen heeft zelfs het reserveteam helemaal teruggetrokken en laten indelen in lagere klassen met alle gevolgen van dien. Zo sprak ik meerdere selectiespelers die ouder waren dan 23 jaar maar geen basisplaats in het eerste team wisten te veroveren en/of geblesseerde spelers. Omdat de KNVB geen dispensatiespelers in de O23/O21 toelaat moesten zij hun (herstel) wedstrijden spelen in een team wat op een beduidend lager niveau uitkwam. In alle gevallen liep de animo bij de betrokken spelers ernstig terug, een aantal van hen overwoog dan ook om het stoppen met voetbal en iets anders te gaan doen. Padel bleek bij de meeste van hen razend populair te zijn. Wellicht dat een goede dispensatieregeling hier een oplossing is voor spelers en clubs.


Het aftellen is begonnen

Het eerste blok van de voorbereiding van de UVS selectie zit erop. Op 1 augustus a.s. start het tweede blok ter voorbereiding op seizoen 22/23. Op zaterdag 6 augustus staat de oefenwedstrijd UVS - Alphense Boys op het programma. Aanvang:14:30 uur. Later meer....nog 1 weekje en dan volgt het nieuws zoals u gewend bent.