De Kikkerpolder 6 september 2020

Het heeft heel lang geduurd maar eindelijk konden onze allerjongste UVS’ertjes ook weer gaan voetballen. Vandaag 6 september startte het nieuwe ukkenseizoen en natuurlijk scheen het zonnetje in de Kikkerpolder. 

Het nieuwe seizoen startte met twee nieuwe trainers Said en Bora. Deze eerste training was ook een beetje wennen voor zowel de nieuwe ukkentrainers als voor de ukken maar ook voor mij als co√∂rdinator van de ukken was het spannend. De nieuwe trainers hebben een verfrissende visie wat betreft de training maar nemen daarbij ook in ogenschouw wat de ukken gewend waren . Zo moeten we allemaal even opnieuw onze draai vinden en dat heeft ook te maken met de lange periode dat er niet getraind kon worden. 

Wat betreft de eerste training ging het best al goed. De ukken hadden veel plezier in de training en de trainers hadden een goed gevoel na de training. Met hun puntjes die ze zelf hadden opgemerkt en feedback van mij en de ouders gaan we een super jaar tegemoet daar ben ik van overtuigd. 

Fransine Boeff

Coördinator ukken UVS