De sponsorcommissie van UVS is verheugd u te kunnen meedelen dat Dartshop & sportprijzen Leiden zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden.

Jaren terug was Remon de Groot met zijn bedrijf ook sponsor bij UVS maar nu met de nieuwe plannen en wind die er waait heeft ook hij zich weer aan UVS verbonden.

Meer over onze nieuwe sponsor

Wij zijn Dartshop Leiden, dé dartwinkel van Nederland en België! Wij zijn specialist op het gebied van álles dat met darten te maken heeft. Wij hebben niet alleen een uitgebreid online assortiment, maar ook een prachtige fysieke dartshop van 150m2, met een geweldig team om jou naadloos te kunnen adviseren.

Fysieke dartshop in Leiden

Onze winkel is gevestigd aan de Mary Beystraat 1 in Leiden. Met onze snelle levering, grandioze klantenservice en uitstekende klantwaarderingen onderscheiden wij ons van andere dartshops. Door onze jarenlange ervaring (circa 60 jaar) in de dartsport weten wij écht wat goed is voor onze bezoekers en klanten. Zodoende hebben wij vele flexibele en complete dartpakketten kunnen samenstellen. Dat is niet alleen supervoordelig, maar ook nog eens heel erg handig voor iedere darter!

Meer weten? Kijk dan snel op https://www.dartshopleiden.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop