Doelman Daan Prins maakt het komende seizoen de overstap naar UVS. De 25-jarige goalie stond dit seizoen tot na de winterstop in de basis maar is zijn plaats onder de lat kwijtgeraakt en was op zoek naar een nieuwe club en uitdaging. Prins komt uit de jeugd van Ter Leede en speelde ook tien jaar in de jeugdopleiding van FC Lisse en twee jaar bij ADO Den Haag.

Wij heten Daan van harte welkom en wensen hem veel plezier en succes.

Update selectie 2024/ 2025

De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag selectie over hun toekomstplannen op voetbalgebied.

De volgende spelers van de huidige selectie hebben laten weten dat ze UVS trouw blijven: Timo Lagerberg, Benk Driessen, Donny Boyake, Nathaniel Artist, Milan Bremmer, Indy Hadji, Luca van Belen, Cas van der Veer, Isi Adima, Jesse Hulters, Abdelkarim Maatoug, Tim van Dam, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Daan van der Zwaan, Bjorn van Stigt, Stijn van Stigt, Tomas Tavilla, Romello Cuvelier, Sam van der Vlist, Bart van der Weijden Hasan Erdogan, Stan Kleer, Roemer Buis, Tom Kerkhoff, Dean Hulters, Luuk van der Vlist, Emmanuel Brown.

Nieuw: Daan Prins (Ter Leede), Jeffrey van Kempen (Ter Leede).

GisterenUVS geeft niet thuis tegen Kagia
7 dagen geledenNabeschouwing HVV vs UVS
3 weken geledenRCL domineert UVS met verpletterende 0-5 overwinning