Chris Hagi en Matthew van Ulden naar UVS

Vanaf seizoen 2022-2023 komt Chris Hagi (25) de selectie van UVS versterken. Hij komt over van DSO.

Chris Hagi

De snelle en behendige speler past precies in het plaatje van komend seizoen en hoopt zijn steentje bij te dragen. Chris kan zowel in de voorhoede als op het middenveld uit de voeten.
Chris kwam in het verleden uit voor Alphense Boys, PSV, ADO den Haag, NEC en Achillis’29.

Matthew van Ulden (20) komt ook de selectie van UVS versterken. Hij komt over van Warmunda.  Matthew speelde voor zijn overgang naar Warmunda voor Ter Leede en kwam daar o.a. uit in de O23 en het tweede elftal. Matthew is op het middenveld en de voorhoede inzetbaar.

Matthew van Ulden

Wij zijn verheugd met de komst van Chris en Matthew en wensen hun veel plezier en succes toe.

Namens de technische staf/ commissie van UVS
Lucas Riethoven

Selectienieuws UVS seizoen 2022/23

De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag en met de talentvolle A junioren van de JO19-1 over hun toekomstplannen op voetbalgebied.

Wij kunnen u melden dat Lars Verlaan na meerdere gesprekken toch besloten heeft bij UVS te blijven en daar zijn wij ontzettend blij mee.

Lars Verlaan in actie tegen HVC’10


Daarnaast zal Thom de Vries ook komend seizoen weer aansluiten bij de selectie. Thom was alweer een tijdje terug en scoorde in UVS 2 er weer volop op los.

Thom de Vries

Blijven: Delano van Wanrooij, Siya Minthe, Emmanuel Brown, Jeffrey van Kempen, Boy Tetteroo, Jesse Hulters, Thijs de Roy van Zuydewijn, Jim Brugman, Abdelkarim Maatoug, Sven Verlaan, Raul Dubbeldeman, Enrico Geus, Ruben Leugering, Tim van Dam, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Isi Adima, Daan van der Zwaan, Benk Driessen, Bjorn van Stigt, Jay Niersman, Wesley Kerkvliet, Stijn van Stigt, Daan Dekker , Romello Cuvelier (Jo19-1), Milan Bremmer (Jo19-1), Zakariya Kcha (Jo19-1), Yori Mittelmeijer (Jo19-1), Sam van der Vlist (Jo19-1), Samir Foudal (Jo19-1), Lars Verlaan, Thom de Vries.

Nieuw: Loyd van der Wilden (Voorschoten’97), Roy Verplancke (DoCoS), Mitchell Abdoel (sv Nootdorp), Max Arnoldus (DoCoS), Hicham Mokhtari (Willem II amateurs), Chris Hagi (DSO), Matthew van Ulden (Warmunda).

Vertrekt: Japser Potjewijd (studeert in Rotterdam woont in Rotterdam en gaat zich daar volledig vestigen), William van Vliet (gaat in vriendenteam van UVS spelen),Sjors Hermsen (DoCoS).

Namens de technische staf/ commissie van UVS
Lucas Riethoven

1 week geledenUVS lijdt teleurstellende nederlaag tegen SV Nieuwkoop: 3-1
2 weken geledenMilan Werk van Voorschoten’97 naar UVS
2 weken geledenRody Redel keert terug op het oude nest!