Ons mooie complex wordt dagelijks bezocht door leden, bezoekers, vrijwilligers, leveranciers, leerlingen en leerkrachten van scholen en medewerkers en ouders van Partou. De afgelopen periode is het helaas voorgekomen dat er bezittingen van de club, leden of bezoekers worden gestolen of vernield. Het bestuur heeft het daarom noodzakelijk gevonden om ons defecte en ietwat gedateerde camerasysteem te vervangen voor een nieuw high-tech systeem. In de meest recente ledenvergadering zijn de aanwezige leden hier ook over geïnformeerd.

Met dit cameratoezicht kunnen we de eigendommen van de vereniging, haar leden en bezoekers waar mogelijk beter beschermen en zijn we weer een stap verder op weg naar een veilig(er) sportklimaat.

Bij cameratoezicht horen uiteraard ook afspraken die zijn vastgelegd in ons protocol cameratoezicht. In dit protocol zijn afspraken vastgelegd met betrekking tot het gebruik van de camera’s, het bekijken van de beelden, het verwijderen en/of aanpassen van de beelden en de opslag van het beeldmateriaal.

Klik hier voor het protocol.

Vragen? Neem contact via secretaris@uvs-leiden.nl

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
5 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief