Wat een bewogen seizoen is het geweest voor UVS! Maar ik ben verheugd te kunnen melden dat we als vereniging weer mooie stappen hebben gezet. De afgelopen paar maanden hebben we veel positieve ontwikkelingen gezien en gerealiseerd, en ik wil graag een aantal belangrijke punten met jullie delen.

Allereerst zijn we blij te kunnen melden dat er weer veel nieuwe jonge talenten bij onze club zijn gekomen. We verwelkomen ze met open armen en kijken uit naar hun groei en ontwikkeling binnen UVS. Daarnaast hebben we ook nieuwe sponsoren mogen verwelkomen, evenals nieuwe leden van de club van 100, die ons financieel ondersteunen in onze activiteiten.

We hebben ons ook gericht op het versterken van onze vrijwilligersbasis. Het zijn deze toegewijde mensen die de ruggengraat van onze vereniging vormen, en we zijn verheugd dat we nieuwe vrijwilligers hebben mogen verwelkomen. Samen zetten we ons in om UVS te laten groeien en bloeien.

Daarnaast hebben we ons VOG-beleid (Verklaring Omtrent Gedrag) en onze normen en waarden nieuw leven ingeblazen, om een veilige en respectvolle omgeving te creëren voor al onze leden. We hebben een nieuwe vertrouwenspersoon aangesteld en ons jeugdorganisatiebeleid aangepast. Ook hebben we nieuwe coördinatoren aangesteld om de jeugdafdeling verder te versterken.

Verder zijn we verheugd te kunnen melden dat we weer aansprekende jeugdtoernooien organiseren en dat onze zaterdagselectie weer volledig op orde is, met een beter georganiseerde structuur. We hebben ook Fit2perform aangesteld om een kwalitatief betere opleiding voor onze jeugdleden te realiseren.

En dat is nog niet alles! We hebben spannende plannen voor verdere verbeteringen binnen onze faciliteiten. Er komt een nieuw ballenhok met lockers onder de tribune, LED-verlichting op veld 1 en 2, en zelfs LED-wedstrijdverlichting op veld 1. Daarnaast zullen we veld 5 renoveren en het dak van ons clubhuis vervangen. We zijn druk bezig met het verduurzamen van ons licht- en gasnet in samenwerking met de gemeente Leiden. Ook werken we aan een jeugdhoek in ons clubhuis, waarbij we dankbaar gebruik kunnen maken van een gulle gift van een van onze sponsoren: een PlayStation en twee beeldschermen.

Daarnaast willen we de dug-outs op veld 3 aanpakken, die al jarenlang een doorn in het oog zijn voor velen. We zullen hiermee aan de slag gaan tijdens de komende zomer.

Zoals u kunt zien, werken we hard aan alle aspecten van onze vereniging, maar er is nog veel te doen. Daarom nodig ik u van harte uit om zich aan te melden als vrijwilliger, sponsor of op een andere manier betrokken te raken bij UVS. Samen kunnen we UVS terugbrengen naar de plek waar het hoort. Ik ben ervan overtuigd dat we met vereende krachten tot grootse prestaties kunnen komen.

Durft u de uitdaging aan te gaan? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via voorzitter@uvs-leiden.nl of stuur een e-mail naar secretaris@uvs-leiden.nl

Ik wens u allen een fantastische zomervakantie en ik kijk ernaar uit u na de zomer (of eerder) weer langs de velden bij UVS te zien.

Namens het voltalige bestuur van UVS,

Met sportieve groet,

Lucas Riethoven
Voorzitter (a.i.)

EergisterenFred de Wit in het zonnetje gezet
3 dagen geledenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
7 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni