Bij de start van het nieuwe seizoen is het belangrijk dat alle digitale spelerspassen in orde zijn en dat van alle spelers foto’s beschikbaar zijn. Onderstaand hier meer informatie over.

Sinds het seizoen 2016/2017 werkt het voetbal met het mobiele digitale wedstrijdformulier. Wekelijks worden de wedstrijden netjes en op tijd ingevuld via de wedstrijdzaken-app. Deze wedstrijdzaken-app bevat ook de digitale spelerspas.

Tot 1 november 2021 kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teamleider kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Ook de ledenadministrateur kan tot 1 november nog foto’s wijzigen.

De foto hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is, dat in alle redelijkheid verwacht kan worden, dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Dus geen zijaanzichten, geen gezichten op te grote afstanden, geen petjes en zonnebrillen e.d. Zorg voor een duidelijke foto met voldoende contrast en neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Het bestand van de foto moet het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200 px).

Voorkom verassingen en zorg dat de digitale spelerspassen in orde zijn.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en ledenadministratie UVS

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?