Met grote blijdschap kondigen we aan dat Anass Lehsseini komend seizoen de nieuwe trainer wordt van UVS JO14-1. Hieronder stelt Anass zich graag aan u voor.

Even voorstellen:
Mijn naam is Anass Lehsseini, 24 jaar oud en ik woon in Leiden. Momenteel ben ik als voetballer actief bij Roodenburg 4. Ik heb mijn jeugdjaren doorgebracht bij GHC en Roodenburg, waar ik deel uitmaakte van verschillende jeugdteams. Daarna heb ik gespeeld in de selecties van Voorschoten (Zondag) en Roodenburg. Als voetbaltrainer heb ik inmiddels vier jaar ervaring. Mijn trainerscarriĆØre begon bij JO10-2 van Roodenburg, en ik heb geleidelijk diverse teams getraind tot aan JO13-1. Dit seizoen ben ik de trotse trainer van Foreholte JO13-1 uit Voorhout, dat uitkomt in de Hoofdklasse. Buiten het voetbal ben ik werkzaam als sociaal werker in Lisse en volg ik de junioren opleiding van de KNVB. Aankomend seizoen zal ik doorstromen naar de UEFA C opleiding van de KNVB.

Anass met Pim Sloos (jeugdvoorzitter)

Waarom UVS?
Ondanks mijn brede ervaring blijf ik een Leidse jongen, en de band met de jongeren uit Leiden blijft altijd bestaan. De voetbalstandaard in Leiden is de afgelopen jaren gedaald, en UVS heeft de ambitie om daar verandering in te brengen. Na positieve gesprekken was de keuze snel gemaakt. Samen met mijn assistent Shawakadin Maow willen wij UVS ondersteunen om deze ambitie waar te maken en het jeugdvoetbal in Leiden weer op de kaart te zetten.

We kijken ernaar uit en hopen volgend seizoen te kunnen genieten van getalenteerde spelers bij UVS en hen nog verder te kunnen ontwikkelen.

Anass en Shawakadin, welkom bij UVS, en we wensen jullie veel plezier en succes!

EergisterenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
3 dagen geledenOpen trainingen meidenvoetbal
4 dagen geledenJO16-1 (eerste klasse / hoofdklasse) zoekt keeper