De sponsorcommissie van UVS heeft het genoegen om een nieuwe samenwerking aan te kondigen. Gordijnatelier De Tovernaald, gevestigd in Sassenheim, is de nieuwste sponsor van de club. Het atelier, onder leiding van Ergun Guner, staat al jaren bekend om zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en service. Interessant is dat Ergun een oude bekende is van UVS: hij speelde in zijn jeugd op het hoogste niveau bij de club en is dit seizoen actief met zijn vrienden in UVS 3.

Waar vakmanschap en service samenkomen
Gordijnatelier De Tovernaald, opgericht op 1 februari 2004, is al jarenlang een begrip in de Bollenstreek. Gevestigd in Sassenheim, biedt het atelier een breed scala aan op maat gemaakte interieurproducten, waaronder gordijnen en vouwgordijnen. Het productieproces combineert traditioneel vakmanschap met moderne automatisering, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en oog voor detail.

Het atelier levert aan diverse klanten in heel Nederland en Europa, waaronder woninginrichters, stylisten, architecten en hotels. De producten van De Tovernaald zijn geliefd vanwege de duurzaamheid en precisie.

Een waardevolle samenwerking
UVS is zeer verheugd met deze samenwerking en kijkt uit naar een langdurige en succesvolle relatie met Gordijnatelier De Tovernaald. Deze nieuwe sponsoring draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de club, zowel op sportief als maatschappelijk vlak.

Contactgegevens Gordijnatelier De Tovernaald

Adres: Anton Philipsweg 3A, 2171 KX Sassenheim
E-mail: email@detovernaald.nl
Telefoonnummer: +31 252 21 23 18
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00


Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden.

Met deze nieuwe samenwerking zet UVS weer een stap vooruit in de richting van een duurzame toekomst!

4 dagen geledenWaarom lid worden van UVS?
1 week geledenToekomstbestendig sportcomplex UVS
3 weken geledenUVS winnaar van geslaagd Zilveren Hutspot toernooi