In verdere afwachting van de toekomstplannen van de gemeente m.b.t. het trainingscomplex van UVS, is reeds gestart met het opknappen van enkele bestaande gebouwen van UVS. Zo is er inmiddels -met dank aan de mooie opbrengst van de Grote Clubactie- een nieuw ballenhok gemaakt met daarin opslag voor ballenkarren van de teams en ander (nieuw aangeschaft) voetbalmateriaal. Daarnaast is er een volledig uitgerust trainershome gecreeërd waar alle trainers bijeenkomsten en vergaderingen kunnen houden. 

En nu wordt de commissiekamer opgeknapt om ook de bezoekende clubs en scheidsrechters op een meer gepaste wijze te ontvangen. Na nieuw schilderwerk en een nieuw uitgiftepunt voor koffie / kannen limonade etc. wordt nu de vloer opnieuw betegeld. Tenslotte wordt de commissiekamer voorzien van nieuw meubilair, verlichting en decoraties aan de wanden. Met deze investering hoopt het bestuur een betere en modernere voetbaluitstraling te creëren die hoort bij een toonaangevende voetbalvereniging als UVS.

Daarnaast is het bestuur in vergevorderd stadium met betrekking tot een renovatie van de entrée en bijbehorende toiletten. Én vindt overleg met de gemeente plaats over een grondige verbouwing van de kleedkamers/douches.

Kortom: work in progres!

4 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
1 week geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
2 weken geledenWaarom lid worden van UVS?