De Kikkerpolder ontwaakt weer voor een nieuw voetbalseizoen. Naast het op orde brengen van het terrein en de kantine is een groepje vrijwilligers al enkele weken druk bezig de kleedkamers een zeer grondige schoonmaakbeurt te geven. En met resultaat zoals onderstaande foto’s laten zien! Ondanks de staat van de kleedkamers zijn deze weer netjes en schoon en voldoen deze weer om iedereen fatsoenlijk en hygienisch te kunnen laten douchen. Complimenten voor de kleine groep (vaste) vrijwilligers die deze klus ter hand heeft genomen, naast al het andere onderhoud dat zij doen.

En in de grootte van deze groep zit ook direct een knelpunt. Deze werkzaamheden, maar ook alle andere werkzaamheden die maken dat UVS als vereniging kan blijven draaien (kantine, commissiekamer etc), rusten steeds meer op een te kleine groep vrijwilligers. En dit terwijl de verwachtingen van alle leden wel steeds groter worden. Het bestuur wordt steeds vaker geconfronteerd met kritiek van leden die zich onvoldoende realiseren dat een vereniging niet kan blijven voortbestaan door inzet van die leden zelf. 

Het blijft een vaak gehoorde kreet, maar hij is echt toepasselijk: ‘Zonder vrijwilligers, geen voetbal’. En dat geldt zeker ook voor UVS.  Het bestuur wil naast het bedanken van de huidige vrijwilligers, alle leden oproepen te kijken of zij nog ruimte hebben voor (extra) inzet voor onze mooie vereniging. En dat hoeft niet veel te zijn. Zo zoeken wij specifiek voor de maandagen of vrijdagen 2 of 3 leden die maximaal 3 uurtjes willen komen helpen met schoonmaakwerkzaamheden of andere beheerderstaken. Inzet gaat uiteraard in overleg. Iedere inzet is welkom! De koffie, een broodje en gezelligheid staan klaar. Interesse? Mail Nico Erades (nicoerades@ziggo.nl). Wil je geen beheerstaken uitvoeren, maar denk je je op een andere manier te kunnen inzetten voor UVS? Laat dat dan weten aan de Werkgroep Vrijwilligers via activiteitenuvs@ziggo.nl.

 

 

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
4 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief