In de persconferentie van afgelopen dinsdag 2 november heeft de regering als gevolg van oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnamen nieuwe Coronamaatregelen afgekondigd. De aangekondigde maatregelen zijn na het Kamerdebat voor sportverenigingen bijgesteld maar er zijn nog steeds aangescherpte maatregelen die ook voor UVS gelden.

De maatregelen worden genomen voor de gezondheid van iedereen en doen een beroep op de solidariteit. UVS heeft geen oordeel over wel of niet vaccineren maar houdt zich wel aan de regels zoals die voor iedereen gelden. Wij vertrouwen erop dat alle bezoekers zich houden aan de regels en hun eigen verantwoordelijkheid nemen.

De regels:

 1. Alle binnenruimten van UVS, zoals de kantine, de kleedkamers, de wedstrijdkamer en de businessruimte en ook het terras zijn alleen toegankelijk met een geldig Corona Toegangs Bewijs (CTB) zoals een geldige QR code. Dat geldt voor bezoekers, de teambegeleiding en spelers van zowel UVS als van bezoekende verenigingen.
 2. Maak zonder CTB geen gebruik van de kleedkamers. Houd zoveel mogelijk afstand in de kleedkamers.
 3. De sportvelden en andere buitenruimtes zijn toegankelijk zonder CTB voor zowel bezoekers en spelers.
 4. Alle eerdere Coronaregels blijven van kracht.
  a. Houd buiten het voetballen zoveel mogelijk afstand.
  b. Beperk de gebruiksduur van kleedkamers ook met een geldig CTB.
  c. Schud geen handen.
  d. Laat je testen bij klachten.
 5. Het bestuur van UVS bekijkt nog of kleedkamers op trainingsdagen open blijven.

Wij vragen iedereen zich te houden aan de regels, mee te werken aan de controles en eigen verantwoordelijkheid te nemen en niet naar binnen te gaan zonder CTB. Deze beperkingen zijn niet leuk maar wel noodzakelijk. Houd rekening met elkaar, respecteer de situatie van elkaar. Alleen samen kunnen we dit oplossen.

Het bestuur van UVS.

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
5 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief