Sinds 29 september 18:00 uur zijn er nieuwe maatregelen van kracht die grote gevolgen hebben voor ons als vereniging. Er geldt een algeheel verbod voor toeschouwers bij alle voetbalwedstrijden, zowel die van UVS 1 als alle andere (jeugd)elftallen.

Het doel van de overheid is om sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, maar zonder daarbij grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Dat betekent voor ouders dat ze niet meer bij hun sportende kind(eren) kunnen kijken.

Toegang sportpark
Het sportpark is alleen toegankelijk voor spelers, trainers, teambegeleiders, grensrechters en scheidsrechters. Trainers en spelers mogen voor en na hun wedstijd niet gaan kijken bij trainingen of wedstrijden van andere teams, omdat zij dan als ’toeschouwer’ worden aangemerkt. Wij verzoeken spelers na hun wedstrijd het sportpark zo snel mogelijk te verlaten.

Kantine
Naast het verbod op toeschouwers bij wedstrijden is ook de kantine gesloten. De maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende 3 weken van kracht.

Uitwedstrijden
Voor de jeugd is een uitzondering gemaakt, hiervoor geldt dat de ouders (van spelers tot en met 19 jaar) van bezoekende teams (het uitspelende team) aangemerkt worden als teambegeleiding, zij hebben wel toegang tot het sportpark. Dit geldt overigens ook voor teams van UVS die uit spelen, rijdende ouders van spelers tot en met 19 jaar mogen uitwedstrijden wel bezoeken.

(Vermoedelijke) besmetting
Bij een vermoedelijke besmetting verwijzen wij u naar het stappenplan van de KNVB en vragen u deze te volgen.

Voor alle overige zaken blijven eerdere richtlijnen onverminderd van kracht.

Het bestuur

5 dagen geledenReünie 2024 weer amusant en gezellig
7 dagen geledenIn memoriam Piet Kruit (1926 – 2024)
1 week geledenJanson & Bolland nieuwe sponsor UVS