De Club van 100 is opgericht met het doel geld ter beschikking te stellen voor activiteiten die niet bekostigd kunnen worden uit contributiegelden, sponsorbijdragen en subsidies. De focus ligt daarbij op allerhande activiteiten: van het aanschaffen van materialen tot de renovatie van de clubgebouwen. De focus voor de komende tijd komt te liggen op ondersteuning van de niet-selectie elftallen en de renovatie van de kleedkamers voor de jeugd. Een mooie manier dus om U.V.S. te steunen en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de vereniging. Daarnaast een goede gelegenheid om met andere (oud) leden, sponsoren en bedrijven in gesprek te komen.

Het lidmaatschap van de Club van 100 kost momenteel € 250,- per jaar. Hierbij ontvangt het lid dan twee toegangskaarten voor de businessruimte van UVS bij iedere thuiswedstrijd van UVS1, waar een lunch klaar staat. Vóór de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd is er een open bar en worden vaak nog kleine hapjes geserveerd. Een uitgebreide gecaterde lunch is beschikbaar tijdens de derby’s.

Voor het seizoen 2019-2020 introduceert het bestuur naast het huidige lidmaatschap een nieuw lidmaatschap. Het zogeheten Basic lidmaatschap. 

Reden voor de vernieuwde opzet is:

  • Het verlagen van de (financiële) drempel om lid te worden; 
  • Het bieden van grotere keuzevrijheid in de financiële bijdrage; 
  • Het aantrekkelijk maken van het lidmaatschap voor meer mensen die UVS een warm hart toedragen; 

Het Basic lidmaatschap kost slechts € 100,- per jaar. Daarvoor krijg je dezelfde voordelen als het huidige lidmaatschap (vanaf nu: Premium), alleen dan slechts bij 3 thuiswedstrijden van UVS, veelal de dan beschikbare derby’s. En kun je onverhoopt op een van de dagen niet? Geen probleem. Dan ben je in overleg van harte welkom op een andere dag.

Wilt u graag lid worden van de Club van 100 in het nieuwe seizoen? Vul dan het hier het aanvraagformulier in.

Hieronder nog een kort overzicht van beide beschikbare pakketten:

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop