Vanaf seizoen 2022-2023 komt Mitchell Abdoel (23) de selectie van UVS versterken. Hij komt over van sv Nootdorp die nu op een tweede plaats op de ranglijst staan in de zaterdag eerste klasse.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20220414-WA0003-700x391.jpg
Mitchell Abdoel

De lange (1.97), kopsterke en balvaste spits past precies in het plaatje van komend seizoen en hoopt zijn steentje bij te dragen aan de benodigde doelpunten! 

Wij zijn verheugd met de komst van Mitchell en wensen hem veel plezier en succes toe.

Namens de technische staf/ commissie van UVS
Lucas Riethoven


Max Arnoldus van Docos naar UVS

Vanaf seizoen 2022-2023 komt Max Arnoldus de selectie van UVS versterken. Hij komt over van Docos.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Max-Arnoldus.jpg
Max Arnoldus

Max (21) is geen onbekende voor UVS. Hij speelde vanaf de J013-1 tot en met de J017-1 bij UVS en debuteerde op 15 jarige leeftijd in UVS 1 tegen Docos. Na de 17-1 vertrok hij naar Quick Boys waar hij in de 19-1, 023 en het tweede speelde. Na veel blessureleed keerde hij dit seizoen terug naar Docos waar zijn voetbalcarrière begon.

Nu hij weer volledig fit is wil Max weer terug naar UVS om mee te kunnen werken aan de ambities van de blauwwitte brigade.

Wij zijn verheugd met de komst van Max en wensen hem veel plezier en succes toe.

Namens de technische staf/ commissie van UVS
Lucas Riethoven


Selectienieuws UVS seizoen 2022/23

De afgelopen periode maar ook de komende weken praat de technische staf/ commissie van UVS met de selectiespelers van de zaterdag en met de talentvolle A junioren van de JO19-1 over hun toekomstplannen op voetbalgebied.

Wij kunnen u melden dat van de huidige Jo19-1 selectie Samir Foudal m.i.v. seizoen 2022/23 de overstap naar de zaterdagselectie maakt:

Blijven: Delano van Wanrooij, Siya Minthe, Emmanuel Brown, Jeffrey van Kempen, Boy Tetteroo, Jesse Hulters, Thijs de Roy van Zuydewijn, Jim Brugman, Abdelkarim Maatoug, Sven Verlaan, Raul Dubbeldeman, Enrico Geus, Ruben Leugering, Tim van Dam, Boris Müller, Mart Spierdijk, Axel Pison, Isi Adima, Daan van der Zwaan, Benk Driessen, Bjorn van Stigt, Jay Niersman, Wesley Kerkvliet, Stijn van Stigt, Daan Dekker , Romello Cuvelier (Jo19-1), Milan Bremmer (Jo19-1), Zakariya Kcha (Jo19-1), Yori Mittelmeijer (Jo19-1), Sam van der Vlist (Jo19-1), Samir Foudal (Jo19-1).

Nieuw: Loyd van der Wilden (Voorschoten’97), Roy Verplancke (DoCoS), Mitchell Abdoel (sv Nootdorp), Max Arnoldus (DoCoS), Hicham Mokhtari (Willem II amateurs)

Vertrekt: Japser Potjewijd (studeert in Rotterdam woont in Rotterdam en gaat zich daar volledig vestigen), William van Vliet (gaat in vriendenteam van UVS spelen), Lars Verlaan (NNB), Sjors Hermsen (DoCoS).

Namens de technische staf/ commissie van UVS
Lucas Riethoven

2 weken geledenTopscorerslijst allertijden UVS 1
4 weken geledenSelectie UVS 24/25
1 maand geledenSoufiane Boukhidous van LFC naar UVS