Op 22 december 2020 schreven we een kerst- en nieuwjaarswens voor 2021 en spraken we over een herstart van het voetbal in 2021. De herstart kwam later dan gedacht en het seizoen 2021-2022 startte wel vol goede moed maar kwam helaas in december 2021 opnieuw tot stilstand.Inmiddels alweer een derde seizoen dat niet verloopt zoals dat ‘vroeger’ ging. 

Gelukkig is er ook wel gevoetbald en was het sportcomplex op zaterdag en zondag gevuld met honderden voetballers die weer konden genieten van de mooiste sport op aarde. Er was succes en er was teleurstelling maar bovenal was er altijd een goede sfeer en gezelligheid. 

Alles mogelijk gemaakt door de tientallen vrijwilligers die spelers trainen, teams begeleiden, het complex onderhouden, het clubhuis draaiende houden, de wedstrijden organiseren, de wedstrijden fluiten, de kleedkamers schoonmaken en alle organisatorische zaken regelen. Ook en misschien wel juist nu er veel niet mogelijk is en er regelmatig moest worden geïmproviseerd. Juist nu het voetballen meer dan ooit een mogelijkheid is om elkaar te ontmoeten en met elkaar iets te bereiken.

Opnieuw gaan de feestdagen anders worden dan de meeste van ons gewend zijn. Maar dat is geen reden om het niet leuk en gezellig te maken en met elkaar te genieten. Rust uit en neem de tijd voor elkaar. Het bestuur van UVS wenst jullie allen heel gezellige en mooie feestdagen toe. Blijf gezond, geniet ervan en kijk (opnieuw) uit naar de herstart van het voetbal, nu in 2022.

Het bestuur van UVS

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop