Het afgelopen seizoen 2019-2020 was een bijzonder seizoen. Plotseling stopten halverwege het seizoen alle competities, kon er niet meer getraind worden en was het sportpark van UVS aan de Kikkerpolder verboden gebied. Er zijn dit seizoen geen kampioenen. Er zijn geen toernooien gespeeld en ook de sportdag voor de jeugd bij UVS ging niet door. Ook zijn er geen teams gedegradeerd. Wat voor het ene team jammer was omdat een kampioenschap er nog in zat was voor een ander team misschien een opluchting omdat de laatste plaats in zicht kwam.

Je zou kunnen zeggen dat het een seizoen was om snel te vergeten maar waarschijnlijk gaan we dit seizoen nog heel lang herinneren. Je zou ook kunnen zeggen dat er half werk is geleverd.

Dat laatste klopt echter niet want alle vrijwilligers van UVS hebben zich ook dit seizoen weer voor de volle 100% ingezet. Of het nu ging om het geven van trainingen, om het begeleiden van teams, om de organisatie van de wedstrijden, om het fluiten door de scheidsrechters en vlaggen door de assistent scheidsrechters, om de schoonmaak van het complex en kleedkamers, de bezetting in de kantine, het organiseren van de indeling van nieuwe teams, het samenstellen van training- en wedstrijdschema’s, alle administratie, het aan- en afmelden van leden en alle andere werkzaamheden die nodig zijn.

Al die vrijwilligers hebben zeker geen half werk geleverd. Ze hebben heel veel goed gedaan maar er zijn natuurlijk ook fouten gemaakt. Maar in voetbal weten we dat alleen bankzitters nooit fouten maken. Dus gaat er heel veel dank uit naar alle vrijwilligers en we hopen dat er meer mensen fouten durven maken en van die bank afkomen.

Het bestuur wenst iedereen een mooie zomer toe.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop