Dennis Schoonderwoerd is met ingang van het volgende seizoen de nieuwe hoofdleider van de onderbouw jeugd (JO8-JO10). Dennis volgt Kristel Sloos op die eerder te kennen heeft gegeven, na 5 jaar deze rol te hebben vervuld, zich op een andere manier te willen gaan inzetten voor UVS.

Het bestuur ziet in Dennis een waardige opvolger die samen met de andere hoofdleiders de ambities van de jeugdopleiding van UVS verder vorm kan geven.

Het bestuur dankt Kristel voor haar tomeloze inzet de afgelopen jaren en wenst Dennis heel veel plezier en succes in zijn nieuwe rol.

Hieronder stelt Dennis zichzelf voor.

Geachte ouders, verzorgers,

Mijn naam is Dennis Schoonderwoerd, en met ingang van het seizoen 2020-2021 ben ik Hoofdleider Onderbouw (JO-8 tot en met 10) bij UVS. Via deze weg wil ik mijzelf even kort aan u allen voorstellen, zodat de drempel zo laag mogelijk is om contact met mij op te nemen. In het kort; ik heb een lieve vriendin, twee zoons en in mijn dagelijkse werk met geneesmiddelen probeer ik het leven van kwetsbare patiënten iedere dag een beetje te verbeteren. Mijn oudste zoon Tijn speelt komend seizoen in de JO-10, mijn jongste zoon Joep speelt tot de Kerst nog in de Ukken en zal daarna instromen in de JO-8. Beide zoons spelen, zoals verwacht, bij UVS.

Afgelopen seizoen ben ik, met andere ouders, veldtrainer geweest van het team van mijn oudste zoon. Het op het veld staan met deze jonge ventjes en meiden gaf me zoveel plezier en energie, dat had ik sinds mijn eigen jeugd niet meer op een voetvalveld ervaren. Daarom wil ik mij de komende jaren dan ook actiever in gaan zetten voor een zorgeloze start van de voetbalcarrières van de UVS-jeugd. Naast dat ik hoofdleider wordt, zal ik ook actief blijven als veldtrainer, dus aarzel niet om me aan te schieten als u me op het trainingsveld ziet staan.

Als Hoofdleider Onderbouw neem ik hierbij het stokje over van Kristel Sloos, die jarenlang achter de schermen alles zo goed heeft geregeld. Hierbij wil ik Kristel dan ook enorm bedanken voor al haar werk, moeite en tijd die zij in de UVS jeugd heeft gestoken.

Ik kijk er naar uit om van het komende seizoen met jullie allemaal een onvergetelijk mooi seizoen te maken. Hopelijk kunnen we de Covid-19 situatie definitief achter ons laten en de jeugd zorgeloos laten voetballen!

Met vriendelijke groet,

Dennis Schoonderwoerd

hoofdleider_onderbouw@uvs-leiden.nl

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop