UPDATE: Wij hebben enkele documenten met protocollen voor spelers, trainers, ouders en toeschouwers toegevoegd aan de pagina met verenigingsdocumenten. Wij vragen iedereen om deze door te nemen, voordat u het complex bezoekt.

Na de eerste oefenwedstrijden van afgelopen zaterdag blijven wij onze faciliteiten zo veel mogelijk openstellen. Dit echter wel met de nodige beperkingen.

Om op een veilige manier rond de velden en in de kantine weer gezellig met elkaar in contact te kunnen komen hebben we diverse voorbereidingen getroffen. Vanwege het coronavirus zijn we als vereniging gebonden aan maatregelen, die we zo goed mogelijk opvolgen. We vragen alle spelers en bezoekers deze regels op te volgen.

Coronaprotocol
De algemene regel, die inhoudt dat je thuis blijft als je klachten hebt of iemand uit je huishouden koorts heeft, kunnen we niet genoeg benadrukken. Ook houden we allemaal 1,5 meter afstand van elkaar. In de kantine hebben we alle regels nogmaals duidelijk op banners laten plaatsen.

Inschrijven
Iedereen die de kantine bezoekt, wordt verzocht om bij binnenkomst een bron- en contactformulier in te vullen. Hiermee kan de GGD op een goede en snelle wijze contact met aanwezigen in de kantine opnemen, mocht blijken dat een persoon met corona in de kantine aanwezig is geweest. Deze ingevulde formulier worden na 14 dagen vernietigd.

We kunnen niet voldoende benadrukken dat we er als bestuur van de vereniging en vrijwilligers alles aan doen om de regels op te volgen. We zijn daarbij uiteraard wel afhankelijk van de eigen verantwoordelijkheid van spelers en toeschouwers. Spreek elkaar daarom ook aan als je constateert dat iemand zich niet aan de regels houdt en laat dit niet alleen aan de bestuursleden en vrijwilligers over.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop