UVS is blij dat er weer gevoetbald kan worden. In verband met het Corona virus en de daarmee samenhangende richtlijnen van de overheid en de KNVB kan dat niet zonder aanvullende maatregelen. Maatregelen zijn nodig om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Maatregelen die niet altijd leuk zijn en die aanpassing en flexibiliteit vragen van spelers en begeleiding, maar ook bij UVS geldt net als in heel Nederland dat we het samen zullen moeten doen. Wij vertrouwen op de medewerking van iedereen.

Wedstrijden en kleedkamers
Omdat in kleedkamers en gangen meer ruimte nodig is om de 1 ½ meter regel in acht te kunnen nemen zijn de volgende maatregelen vastgesteld.

Algemeen

  • Gebruik de kleedkamers zo kort mogelijk.
  • Voor seniorenteams en de JO19 geldt. Houd ten alle tijde 1 ½ meter afstand in de kleedkamer en gebruik de kleedkamer zo kort mogelijk.
  • Ouders/bezoekers hebben geen toegang tot de kleedkamers.

Teams

  • De jongste jeugd JO8 t/m JO12 komt in voetbalkleding naar UVS. Er zijn geen kleedkamers beschikbaar en er kan niet worden gedoucht.
  • Voor de teams JO13 t/m JO18 worden voor zowel UVS teams als voor bezoekende teams kleedkamers ingepland. 1 kleedkamer per team. Doordat we willen voorkomen dat er 2 teams in een kleedkamer zitten en er ook meer tijd wordt uitgetrokken voor het wisselen van kleedkamers, kan het zijn dat er voor sommige teams geen kleedkamer beschikbaar is.
  • Voor senioren teams van UVS en van de bezoekende verenigingen geldt. Kom in sportkleding naar UVS. Er zijn voor seniorenteams geen kleedkamers beschikbaar. Wel kunnen eventueel tassen/spullen worden geplaatst in een kleedkamer, indien beschikbaar.
  • Voor UVS en bezoekende teams uitkomende in de A-categorie vanaf de JO19 geldt dat er kleedkamers ingepland worden. In de kleedkamers dient de 1 ½ meter afstand in acht genomen te worden. Blijf zo kort mogelijk in de kleedkamer. Alleen spelers zijn toegestaan in de kleedkamer.

Overig

  • Voor leiders en trainers geldt. Pas naar eigen inzicht de verzameltijd van het team aan. Omdat er (deels) thuis wordt omgekleed en de gebruiksduur van de kleedkamers zo kort mogelijk is, kun je overwegen bijv. een kwartier later te verzamelen. Informeer, indien mogelijk, de tegenstander over de situatie bij UVS.
  • Voor iedereen geldt: Houd rekening met elkaar.

De ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd. Elke twee weken worden de maatregelen bekeken en waar nodig en mogelijk aangepast. Mocht je suggesties hebben, laat het ons weten.

5 dagen geledenReünie 2024 weer amusant en gezellig
7 dagen geledenIn memoriam Piet Kruit (1926 – 2024)
7 dagen geledenOpen trainingen meidenvoetbal