Ook in het seizoen 2021-2022 is de Leidse horecagroothandel Horesca Horecavo de hoofdsponsor van UVS. Het bestuur van UVS is erg blij met de verlenging van het sponsorcontract zeker in een tijd waarin niet alles zo vanzelfsprekend is.

GESCHIEDENIS HORECAVO

Sinds 1982 is familiebedrijf Horesca Horecavo actief als horecagroothandel in de Bollenstreek, Randstad en omgeving. Klein begonnen in Voorhout heeft de heer Vegt Sr. het bedrijf laten groeien tot de huidige vorm, een horecagroothandel met 17 vrachtwagens, zo’n 80 werknemers en een breed en diep totaalassortiment. De start in Voorhout verklaart de naam Horecavo: Horeca Voorhout.

Inmiddels heeft Dave Vegt de dagelijkse leiding overgenomen. Het geheim van het succes wordt nog altijd nageleefd: Biedt de klanten de hoogst mogelijke service, wees flexibel in alle opzichten en misschien nog wel de belangrijkste: het succes van de klant staat centraal!

HOE DOET HORESCA HORECAVO DAT?

Horesca Horecavo is altijd op zoek naar de leukste, lekkerste en meest verrassende producten. We testen en proeven regelmatig producten, met afnemers en partners maar ook met ons personeel. Gewoon, om te kijken wat het lekkerst is. Zodat wij het u weer kunnen vertellen en samen tot het beste assortiment komen.

Wij geloven dat uit eten gaan leuker, lekkerder en verrassender moet zijn dan thuis eten. Wie volgens dit concept werkt krijgt gegarandeerd meer tevreden, en nog belangrijker: enthousiaste gasten. En iedereen weet dat enthousiaste gasten zorgen voor nieuwe gasten!

Wij als horecaleverancier werken met u sámen om uw zaak succesvol te laten zijn. Samen maken we het verschil! Doet u met ons mee?

Uiteraard hoopt het bestuur van UVS dat in 2021 het Corona virus onder controle komt en de zo geplaagde horeca en ook onze eigen kantine weer open kunnen en we weer samen kunnen genieten van het voetbal bij UVS en van de 3e helft.

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
4 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief