Beste UVS’er,

Helaas geen voetbal meer dit seizoen. Het doet wat vreemd aan, maar natuurlijk is zelfs voetbal soms een bijzaak in deze tijd, waarin het coronavirus ons dagelijks leven zo beheerst.

Het voelde wat onwerkelijk toen het bericht van de KNVB binnen kwam met de boodschap: het amateurvoetbal wordt dit seizoen niet meer hervat. Zowel voor de senioren als de jeugd wellicht een grote teleurstelling: zo waren onze UVS1 en VR1 nog volop in de race voor de titel, speelden seniorenteams nog volop mee voor het kampioenschap of waren in de winning mood en waren veel jeugdteams -zoals onze JO19-1- goed op weg naar promotie of een kampioenschap. En verder stonden natuurlijk alle spelers te popelen om weer het veld op te gaan om te trainen en hun wedstrijden te spelen.

Maar helaas, geen voetbal en geen activiteiten meer op de Kikkerpolder. De evenementen die voor de komende weken op het programma staan gaan helaas ook niet door en de vraag is of de evenementen die gepland staan in juni nog wel kunnen doorgaan.

Het bestuur is, samen met de TC, hoofdleiders, trainers en andere vrijwilligers druk bezig om alle reguliere voorbereidingen te treffen voor het volgende seizoen en wordt er stiekem gekeken of er wellicht in de zomermaanden toch nog wat voor alle leden georganiseerd kan worden zodra de situatie dat toe laat. Een uitdaging gelet op de beperkingen die gelden, waardoor afspraken, overleg en afstemming wat minder makkelijk zijn te realiseren dan normaal gesproken. We proberen iedereen zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen via onze website en social media kanalen. En schroom niet om je rechtstreeks te richten tot het bestuur bij vragen.

Alles wordt uiteindelijk in perspectief geplaatst door de zorgen van nu. Met name de zorgen om de gezondheid van je dierbaren en jezelf, maar ook de zorgen om je werk of bedrijf. En ondanks alle teleurstelling en uitdaging gaat het uiteindelijk maar om één ding: gezond blijven. En zodra we alles achter de rug hebben gaan we weer doen wat we allemaal het allerliefste doen: lekker voetballen bij de leukste club van Leiden en omstreken. Voor nu: let op jezelf en op elkaar en hopelijk snel tot ziens.

Het bestuur

3 dagen geledenReünie 2024 weer amusant en gezellig
5 dagen geledenIn memoriam Piet Kruit (1926 – 2024)
5 dagen geledenJanson & Bolland nieuwe sponsor UVS