Jeugdraad

Weten wat er leeft binnen de vereniging. Leden zoveel mogelijk betrekken bij alles wat er gebeurt binnen UVS. En jeugdleden en ouders/verzorgers van jeugdleden laten meedenken, meepraten en meedoén over wat wel of niet goed is voor de vereniging. Dat zijn voor het bestuur zeer belangrijke zaken.

In samenspraak met een aantal gemotiveerde stafleden, trainers en ouders is een Jeugdraad opgericht.

Doelstelling van de Jeugdraad is om wensen en behoeften, maar ook knelpunten, die leven onder (ouders van) jeugdspelers te monitoren en waar nodig gezamenlijk met de (ouders van de) jeugdspeler en bestuur actief een oplossing voor te zoeken. De Jeugdraad zal ook dienen als klankbord bij het invoeren van belangrijke beleidsveranderingen in de vereniging en zal verder een belangrijke rol spelen bij het versterken van de participatie van (ouders van jeugdleden) bij de activiteiten van de vereniging. De Jeugdraad zal hierin nauw samenwerken met onze jeugdvoorzitter.

De jeugdraad telt momenteel 2 leden afkomstig uit de trainersgroep, staf en ouders van jeugdleden.

Eén keer per 4 weken schuift een afgevaardigde van de Jeugdraad aan bij de bestuursvergadering.

Heb je dus een idee, knelpunt of heb je een goede oplossing voor een bestaande uitdaging? Meld het dan bij één van de leden van de Jeugdraad of vul hier het online formulier in, waarna er door één van de leden contact met je wordt opgenomen.

De huidige leden van de Jeugdraad zijn:
Joël Bleichrodt
Henk Buyn