Mijn naam is Pascal van Es en sinds kort ben ik aangetreden als secretaris in het interim bestuur van UVS.

Ik ben 48 jaar, geboren en getogen in Leiden, vader van 2 kinderen die ook voetballen en jaren samen met Linda, die voetbalt in de VR30+ van UVS. In het dagelijks leven heb ik een leidinggevende functie bij het Ministerie van Justitie en ben ik zeer actief als drummer van verschillende bands in Leiden.

Ik ben een aantal jaren geleden terecht gekomen bij UVS doordat mijn oudste zoon als 8-jarige ging voetballen bij UVS en omdat mijn vader Sjaak van Es jarenlang zeer actief was bij de vereniging als TC lid, was er natuurlijk geen andere keuze dan neer te strijken op de Kikkerpolder. Van een lichte dwang was toentertijd wel sprake omdat wij woonachtig zijn in Leiderdorp, maar de keuze is destijds zeer goed bevallen. Mijn zoon heeft hier tot vorig jaar altijd fijn gevoetbald en ik heb de vereniging leren kennen als gezellig met een loyale groep vaste vrijwilligers met een groot verenigingshart. Het duurde dus ook niet lang voordat ik mij ging inzetten als secretaris van een eerder bestuur. Dat heb ik bijna 3 jaar gedaan.

Hoewel mijn kinderen momenteel voetballen bij RCL en ik de afgelopen 2 jaar voornamelijk nog bij UVS was om de thuiswedstrijden van UVS1 te bekijken heb ik de vereniging nooit helemaal los kunnen laten. Toen ik recentelijk door een aantal leden werd benaderd om tijdelijk plaats te nemen in dit interim bestuur heb ik niet lang getwijfeld om weer mijn uiterste best te doen om de grote uitdagingen die onze vereniging nu heeft aan te pakken in de rol die ik eerder ook met veel plezier en energie heb opgepakt.

Met sportieve groet,

Pascal van Es

VandaagVan der Nat Glas- en Schilderwerken nieuwe sponsor UVS
GisterenZaterdag LIVE bij UVS
GisterenIn memoriam: Bart Janssen