Hierbij wil ik mij graag voorstellen aan de leden en betrokkenen van UVS. Ik ben Michael Lamers, 48 jaar oud en geboren in Den Haag. Op mijn twaalfde jaar ben ik verhuisd naar Leiden. In Leiden werd ik lid van de mede-Kikkerpolder bewoner Lugdunum waar ik tot mijn twintigste gevoetbald heb. Vervolgens heb ik mijn voetbalcarrière gevolgd bij VCL, Abbenes en vv Leiden.

Op mijn zestiende werd ik ook trainer bij Lugdunum bij de F3 (JO8-3) en ben ik daar langzaam verder doorgegroeid in het trainersvak. In mijn latere periode ben ik ook nog trainer geweest bij VCL en vv Leiden.

In het seizoen 2004-2005 ben ik bij UVS terecht gekomen als trainer van de Vrouwen 2. In het opvolgende seizoen ben ik ook begonnen als jeugdtrainer bij UVS. In mijn periode als trainer binnen UVS heb ik de volgende teams onder mijn hoede gehad: UVS D1, D2, C1, C2 en E1. Op dit moment ben ik nog trainer van de JO13-1 waar ik mijn laatste maanden als trainer afsluit.

Binnen UVS heb ik sinds oktober 2022 de functie van wedstrijdsecretaris overgenomen van Fred de Wit, waarbij ik ook al verantwoordelijk was voor de organisatie van toernooien binnen UVS. Sinds februari maak ik deel uit als Bestuurslid Wedstrijdzaken a.i. binnen UVS.

Ik hoop dat we met zijn allen weer de vereniging te zijn waar UVS voor stond: PLEZIER, PRESTATIE in zowel in de breedte-teams en selectie-teams.

Veel voetbalplezier,

Michael Lamers

3 dagen geledenDartshop & Sportprijzen Leiden nieuwe sponsor UVS
2 weken geledenBeste leden, sponsoren en geïnteresseerden
2 weken geledenTante Jans keert terug als sponsor